Afronden bouw tijdelijke brug

Op dit moment wordt de bouw van de tijdelijke brug afgerond. Vanaf a.s. donderdag, als de brug klaar is, wordt de bouwweg afgerond. Dat betekent dat de brug wat vaker dicht is, maar de aannemer zal zich tenminste aan de afgesproken venstertijden houden. Overdag is de openstelling tussen 12.00 en 13.00u dus gegarandeerd. Zodra er ’s middags geen zwaar verkeer meer verwacht wordt, zal de brug ook vóór 16.00u open gaan. Het is echter niet te voorspellen op welke dagen dat zal plaatsvinden. Wel zeker is, dat er woensdag 1 augustus geasfalteerd zal worden. In feite is dat de afrondende zware voorbereidingshandeling. Vervolgens zal de brug tot 14 augustus a.s. open zijn.

Situatie vanaf 14 augustus
De afspraak met de aannemer van de camping is, dat de tijdelijke brug vanaf 14 augustus in ieder geval open is op:
– Werkdagen van 16.00 tot 07.00 uur en
– tussen 12.00 en 13.00 uur
– In het weekend is de brug het hele etmaal open.
De brug zal alleen gesloten zijn als er noodzakelijk werkverkeer of goederen overheen moeten. Het kan dus zijn dat de brug buiten de genoemde tijden ook open is.

Uitzonderingen
Toch kunnen er uitzonderingen zijn op de openingstijden omdat de aannemer niet altijd alle factoren in de hand heeft of vooraf kan plannen..
Daarom heeft de gemeente met de aannemer de afspraak gemaakt dat hij 14 dagen vooruit informatie geeft over de eventuele (extra) dagdelen (ochtend en middag) dat de brug open zal zijn. Zo is al bekend zal de brug op 15, 16, 17 en 21 augustus de hele dag open zijn.

Tussen 23 en 31 augustus zal de brug tijdens werkuren gesloten zijn, behalve tussen 12.00 en 13.00 uur. Er vindt dan vooral afvoer van biomassa (onder andere verwijderde bomen) plaats. Voor de eerste weken van september ontvangen we eind augustus een nieuwe opgave van de aannemer. We informeren u hier dan per mail over. Maar u kunt de planning tevens vinden op www.almere.nl/schateiland.

Vereniging van Eigenaren Noorderplassen (Oost)

Op Koers 43
1316 VN Almere

IBAN NL15INGB 0004 5635 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social